Menukaart

Voorgerechten

Carpaccio van Zeeuws Rund €12,50
Truffelmayonaise, Pittenmix & Parmezaanse kaas

Gebakken Gamba’s €12,50
Knoflook & rode Peper

Italiaanse Tomatensoep €8,50
Basilicumroom

Vissoep €9,50
Rijkelijk gevuld

Voorgerechten worden geserveerd met brood & kruidenboter

Wildmenu

Hertencarpaccio
Truffelmayonaise, Oude kaas, Pitten & zongedroogde Tomaat

Wildpaté
Cranberry, Rode kool, Appel & Zilveruitjes

Eendenborst
Sinaasappel-tijm jus, Bospaddenstoelen, Pastinaak & rode Biet

Stoverij van Hert
Pompoen, pure Chocolade, Witlof & Stoofpeer

Kaasplankje
Kletsenbrood, Uienchutney, Druiven & Walnoot

Chocolade verwennerij
Chocolademousse, Stoofperen ijs & Brownie

3-gangen €45,-

4-gangen €57,-

5-gangen €69,-

6-gangen €79,-

Hoofdgerechten

Spareribs € 23,50
Zoet of Pittig

Big Bistro Burger € 17,50
250 gr Rundvlees, Bacon & Kaas

Kipsaté € 19,50
Kroepoek, gebakken Uitjes & Atjar

Gebakken Gamba’s € 23,50
Knoflook & rode Peper

Fish & Chips € 19,50
Remouladesaus

Vegetarische Pasta € 19,50
Groenten & Pesto roomsaus

Falafel € 17,50
Groenten & Tzatziki

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites & mayonaise

Nagerechten

Dame Blanche €7,50
Slagroom & Chocoladesaus

Crème Brûlée €8,50
Vanille-ijs

Tiramisu €9,50
Chocolade-ijs

Kaasplankje €11,50
Kletsenbrood & Uienchutney

Bistro’s Koffieplateau €7,50
Bonbon’s, Likeur & Slagroom